У Дніпрі можливе припинення руху електротранспорту та скорочується зовнішнє освітлення: деталі

У Дніпрі з 8 травня зміниться робота електротранспорту, а зовнішнє освітлення працюватиме в скороченому режимі. Такі заходи прийняті у зв'язку з нічним масованим обстрілом обʼєктів енергетики з боку країни-терориста та потребою у скороченні енергоспоживання, на прохання «Обленерго».

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Сьогодні з 18:00 буде скорочено кількість електротранспорту на маршрутах міста на 30%. Також у разі віялових відключень тягових підстанцій електротранспорту можливі оперативні зміни в схемах руху трамваїв і тролейбусів, або припинення руху за маршрутами.

Увесь електротранспорт переведено на оперативний режим роботи. У зв'язку з цим, по всім напрямкам роботи електротранспорту буде посилено роботу автобусів.

Також місто змушене включати зовнішнє освітлення в скороченому режимі. Відсьогодні з 21:00 до 24:00 буде працювати лише 30% світильників по всьому Дніпру, окрім мостів.

Такі дії зменшать навантаження на енергосистему нашої країни. Роботу зовнішнього освітлення в повному режимі буде відновлено одразу ж після покращення ситуації в енергосистемі країни. Для зменшення навантаження, всім мешканцям міста у вечірній час треба зменшити кількість споживання електроенергії.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment